Vårt Mål: Alkohol!

holm, martin och edvin har fixat kopiösa mägder med alkohol till förfest och därför kommer denna BIG BONGO vara värre än någonsin:)

<3

haha Edvins inlägg e bäst :D ni andra kan slänga er i väggen ;D  -maneli

inte för att skryta men... ;)

//E.

Speaking of knut

När vi ändå börjat hänga ut knut o hans utsvävningar kan vi passa på att visa följande bildbevis från ganska exakt en månad sen på big bongo. Även om dom kanske inte är underhållande för er kan vi åtminstone ge honom en traumatisk upplevelse (och kanske också övriga inblandade?).

    
 
Bara för att betona vad som redan är sagt: SpicyMeatballs ser dig när du sover, när du äter och när du plockar bajs som fasnat i rövskägget. Tänk på det!

Yours sincerely
/P.

ooohgillar när folk tar halloween på största allvar!


nu vet jag i alla fall vad som kommer stå överst på min önskelista till jul ;)ps. bloggen ser allt... glöm aldrig det gott folk! ds.

//E.

the smoke gets in your eyes

Hej igen! som sagt, har inget bättre för mig än att blogga nu:P möjligtvis läxor men palla!

Idag har jag vart produktiv i det avseende att jag träffat mormor och ätit lunch där (att luncha hos folk är något jag är bra på)

Sedan har jag lekt men M och M det va ett tag sen sisst och mycket trevligt. det är verkligen så att när man är borta från något ett tag så uppskattar man det mer när man stöter på det igen:)

Jao, eftersom inget annat händer här som läsare av denna blogg bryr sig om så får jag väl tacka för idag och önska god natt:)

//M

nemo salta sobrius

Det har varit lite dåligt på bloggfronten här på senaste. Det ska det bli bättring på nu, tror jag. Nu för tillfället befinner jag mig i världens ände nämligen Karlsborg och har inget bättre för mig än att blogga. I Karlsborg är ett jävla drag som vanligt, men jag får dagarna att gå genom att träffa folk jag försummat under de senaste månaderna.

Min fot är bättre nu, på tal om inget, den är blå, men den gör inte ont att gå på längre. Och för er som missade det hela så tyckte jag det va för lite fylleskandaler nu för tiden och bestämde mig för att anordna några själv. Jag bestämde mig för att bli full och trrilla och stuka foten, riktigt mycket. Det lyckades, fick i princip bli hemburen, efter att jag nästan svimmat av smärtan. Ja, jag är klen, men det gjorde jävulskt ont.
Mission Accomplished!!!

Men nu ska jag återgå till att göra något, typ äta.

//M


på tal om analaRbehövs det sägas något?

AnalaR

Hej!

Det är ju allmänt känt att jag har en av de mest torra uppsättningarna humor som gud skapade, därför tycker jag detta meddelande på fructosen i biologin är hur kul som helst!:)

höhö, så pass kul har jag labbar med S&M (kul förkortning på deras namn, ja)

visste ni f.ö att M en gång i tiden va en man och att hon nu går på hormoner för att bli lite mer kvinnlig? -Så är det!

Det fina är att hon dessutom, sen tidigare känt; tänder på bögsex;P

nog skitsnakat för idag. ska nog basta ikväll igen, det gör under för humöret.

hejdå!
//M

...

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite bajs i ena örat."
 -nalle puh

//E.

betongkepsen blev huvudsaken

Kom på en bra ordvits tills igår: "Hatten är huvudsaken" men jag tror jag såhär i efterhand får ända den till: "baksmällan är huvudsaken."

Festa på dagen efter är inte kul, bara tröttsamt.

Fast idag skiner solen och jag ska sätta mig och läsa ute. De däringa Written Tasks som jag could have/would have/should have done today kanske blir gjord senare.
bye!
//M

Mannen som drack i smyg för att bli hemlighetsfull

Tja bloggen! hej alla våra älsklingar!:*

Tänkte bara säga att det blir nog Bongo ikväll också... Att man alltid ska finna sig sittande där...? Men jag gör det för R som är novis och behöver en van krogbesökare som vakar över honom tills han kan stå på egna ben (eller tills han inte kan det, höhö)

Funderar på dåliga ordvitsar, den ovan slog mig nyss, ibland får man till det. Det sorgliga är att jag själv tycker den är jättekul, men det är bara för att jag har så torr humor..

//M

HEEEEEJ MINA ÄNGLAR edvin ärhääääär :D:D:D
tänkte få i martin lite(läs: mycket) öl så jag kan vinna i mariocart för en gångs skull! ivan är inte här så jag har ingen att briljeraöver i detta satans tvspel :( me and the öl vs. maaaajtin!

ha det så underbart ikväll mina små beeebisar:) gäddlickie <333
IIIIIIIIIHTHIHIHIHIHIHIIIIHIIIIII

Citat

Tack för att S finns och kan över msn hjälpa till med att göra fancy citat mellan styckena! Det va ju inte ens svårt, men är man imbicill så är man...

På tal om citat så var vår högt älskade och fruktade engelskalärarinna på hugget idag vad det gäller citat.

- Hon malde på om hur bra Margeret Atwood är på att skriva och hur underbara alla hannes böcker är för att avsluta denna epilog med: "...and, she's white. Of course!"

För att inte tala om hennes skarpsynta observation att alla IB2or vid den här årstiden går: "into a cloud of fog and come out from it sometime after mock exams."

detta kan vara mycket sant, och eftersom alla vi känner igen detta moln av trötthet och likgiltighet allför väl skrattade vi nervöst och tyckte det var "huvudet på spiken-roligt".
-Vilken kvinna! kan inte annat än att älska henne!

men nu var det visst WL, eller hur var det

puss och puss
//M

Veckans look

Istället för att göra min WL idag valde jag idag att ha lite kul på yearbookyourself.com och undersöka hur jag skulle se ut som gammal/svart/fet osv osv.While at it, gjorde jag ett par på resten av redaktionen. hehehe

Lägg också märke till E's skrämmande likhet med Matt Damon i den sista :O

Hope i helped putting a smile on your beautiful face today
/I.

undrar vad som kommer hända...

Beslut beslut...

Alla taggar krogen, redan. Det är bara tisdag idag och redan börjar det funderas över helgen och vad som ska hända då: supa? är väl det som står högst på dagordningen. Vi får se vad som händer, om jag vaknar till tills fredag eller om jag stannar hemma och myser...? ;)

För övrigt så tycker jag det lutar åt Rhodos efter exams! För er som inte hörde om detta så är det snabba puckar som gäller då det inte finns många plateser kvar.
jag tycker det låter alldeles, alldeles underbart! en vecka i solen mitt i Rhodosstad. Nära till havet, polen och det som står högst på dagordningen: Supa! och allt detta får man för endast 4600! + sprit är man uppe i ja, kanske 6000 som mest! (4800 för mig) P sa dessutom att hotellet ligger på en bar-gata.

jaja, lite taggad på alkoholens söta omtöcknade blir jag nog när jag sitter här och tänker på det, så krogen kanske skulle passa sig...

//M

Conformity leaves us with security

Har kommit fram till att alla klär på sig en roll, precis som KKK-kvinnorna i Zimbardos experiment 1970 och som sjuksköterskorna i Johnson & Downings liknande experiment 1979.

Slutsats av det hela är att vi alla passar in i den roll vi tar på oss lr blir påtvingade. Det viktiga är nog att man hittar en roll som passar ensjälv. Trots att situationen och hormonerna i kroppen styr allt, vill jag nog tro att man har lite att säga till om, om man kämpar för det dvs.

Tror ni jag läst för mycket psykologi idag? det måhända, ska ut nu och åkalla mina KBG-gener! STRÖÖÖÖÖÖÖGA!!!!!

any regrets?

alla som anser att haggan var för nykter under sin krogdebut, say aye!

men fan... vi gillar honom ändå<3

//E

Karatebaksmällan

Spicy meatballs fortsätter sin färd mot att succesivt förvandlas till en baksmälleblogg. Bakis-bloggen, ligger det inte jävligt fint i munnen? Vi lämnar detta till kommande projekt. Anyways, tackar vi alla som var där igår för en riktigt schysst kväll, särskilt S och R vars krog-oskuld igår blev tagna. På tal om oskulder, påmindes jag igår om min egna bestulna oskuld som joinade förfesten hemma hos C. Kärt återseende.
Trots en trevlig kväll dock, förgylldes våra liv inte av några större skandaler. Alla dom kryddiga köttbullarna var kraftigt berusade (om inte annat för att visa gott exempel?). Men själva syftet med en skvallerblogg försvinner väl lite om vi inte har andra att skriva om? Skärpning för helvete. I detta tillstånd rörde jag mig iaf så småningom hemåt. Ensam, utmattad och som sagt ganska rund under fötterna blir man lätt lite emotionell. Efter ett antal beklagande fyllesamtal sätter man på Bright Eyes, med en stulen cigg i munnen, o känner att slutet är jävligt nära. Och kvällen är fullbordad.

Simma lugnt
/ I.

På fyllan

Hej! nu ska jag och areskog vara riktigt djupa så här på lyset.

- "första ölen är den bästa ölen" -Areskog
- såhär i totalt möeker är det bra om man är lite på lyset - dassboken
-du skall inte kaste spjut i radhus
- "din mamma har en hårig vagina" -Ivan
- om du träffar en groda på livets stig, nyp den i örat och hälsa från mig
- Martin gjorde bort sig ikväll. Martin = ninjafyllan
- David Gray är depp men ändå pepp
-är man melodramtisk en kväll,så ska man gå in i lûtzen ^^
-jag har blivit bränd, men det är vatten under broarna
- mr.I har vinballe, men pilskheten består
- ett lasersvärd, är ett undesskattat svärd

F.ö: ikväll hände det som brukligt borde: Martin luktar på 4 öl och blir apkalas, nästan för mycket. Centrum va party, även fast vissa tog en nattamacka istället, efter depåstop vid hamnkanalen. R(obin) va inte hälften så full som han borde ha varit, detsamma gäller C(issi). På bongo stod det hett till när man passerade faramåt kvällningan då vissa besökande masserade halsmandlarna på en viss Jkpg-boende. Te är det enda som gäller när man är full. Vart är hålen? idin mamma!!!
men jag vet inte, denna eviga fråga kan man ställa sig själv, när man traksar hem med nån jävla tre barnsmorsa!!! vilket för övrigt mr.m skulle inte ha bangat på, eller han skulle iaf inte bangat påatt banga,(?) för att inte tala om Herr A som har trebarnsmorsor i källaren som syr han fancy kläder. (they came in a dumpster) -kvinnan ska ju som sagt stiudsa mellan spisen och knytnäven? fuck FI!!!!! (fittor på tåg) lr hur S(abina)? LIVETS KVÄLL och LIVETS EFTERFEST!:P nu blir det redtube.com bye!


jag tror detta får avsluta en, omvälvande kväll,


från djupt in i dimman
//M(artin) & A(reskog)

förövrigt ärdfet sjukt undersktaat att bli fistad av en armbåge i fittan?(kanske rektum mr.e?) :) /proffesor a

Klar tidigare än jag trodde...

Är nu klar med EE. Och klockan är bara några timmer efter att Bolibompa har slutat, fient!


Annars har jag hört att det är besök på krogen imorgon. För det är ju nämnligen så att C fyller år idag, Grattis!
Och S fyller år imorgon.
Och R fyllde år i lördags
Och den andra S fyllde år för någon dag sedan (kommer inte ihåg när)
+ att den tredje S ska ut på krogen, hoppas jag iaf.
+ att jag kommer va på krogen och fira livet
+ att A kommer tröstsupa, men det finns hopp min vän, man behöver inte se bra i en u-båt. vad kna siktsträckan vara som mest? - 3 meter?

Jaja, taht's all people!
cya
//M

Hallon?

Hängde med F igår, och då kom den oerhört djupa fågan om "hallon verkligen luktar gott?" upp.
vi pratade om detta en stund men så kom vi på det att ni, kära bloggläsare, kanske har svaret på denna fråga!

Jag tycker nog inte att hallon luktar så gott, dom är goda att äta, men när man luktar på dom så luktar dom bara starkt och surt... tror jag.

Jaja, f.ö är det underbart att skolka, det borde ni pröva på mer frekvent. Det enda som kan va jobbigt är väl att möte the wrath of Äggnetha när man mot förmodan kommer tillbaka till skolan.


//M

TeambuildingVi på Spicymeatballs redaktion va i helgen på teambuilding för att komma lite närmare varandra o hitta en familjär känsla i gruppen. Allt gick lysande och se så tajta var vi när vi gick därifrån!
<3

//E

OBS!!!!!!!!!

Härmed avslöjas att den tredje av de tre coola även han ansluter som bloggare på kryddiga bajsklumpar, köttbullar!.. oj freudian slip! slyna också... debuten gick åt helvete

visste ni att ivan föddes som kvinna? ♥

lickie lickie // E

Is She Crazyy as a Looon?

IB-gossip!

Nu ska ni får höra vad som hände i skolan idag. Jag gick till skolan för att äta mat, det här med afrikadag låter inte så lockande när man har en EE att skriva. Väl i skolan äter jag och få se den här synen; springande genom matsalen kommer ingen mindre än S, utklädd till Stålmannen.
det vara bara tur att jag fick en bild på henne innan hon rusade vidare, troligtvis för att rädda någon i nöd.

-När man ser någ ot sådant börjar man ju undra: är hon galen??
Vi på redaktionen ska forska vidare på detta och med lite tur kommer vi fram till något innom en snar framtid.

Håll ögonen öppna
//M
Does that include rape?

"Att avstå sex för en attraktiv människa är lika svårt som för en oattraktiv att få det. Här kallar vi det inte slampa, Aktiv Singel heter det."

citat Stephanie Spethz


Kommentarer överflödiga.

/I.

A Night at the Prom

Allt detta snack om balen... redan.

Jag visade skolfotot för far i samband med att vi talade om balen här hemma, han pekar på J, från de djupa skogarna i småland, och säger:

-Men henne kan du ju gå med!

Jag svarar: Hon är för kort.

Han svarar: Men du kan ju ha henne som ölställ...Det har han mycket rätt i, det är något alla kan duga till:P

//M

RSS 2.0