NYÅR!

O då var det nyår igen!!!!

är nu för en gångs skull hos E för att förfesta!
ska nu om en stund häva oss på en buss mot Bryd och madde's place! det kan nog bli bra hoppas vi

dock är jag (martin) lite orolig för simon som går ut lite väl hårt. men det löser sig nog... som kärringen som sket i polen sa...


denna ordvits får mig att tänka på den tredje musketören som fn är i fjällen med sin familj när han borde va här med oss!
våra tankar är med dig Ivan!


GOTT NYTT ÅR hälsar ivf alla här på de kryddiga köttbullarna!


:*

//M&E

Den här är för Haggan

Dimman ligger hård över Lützen(läs: Martins lya),  målet är att återigen få någon att stupa vid Bongo!!!
Hittills är utsikterna goda att lyckas med planen, vi satsar på att Chonne är dagens spypåse, nu återstår att se resultatet.
Mer info kommer senare.

//Källarens Hämnare

Som Barn På Nytt:)

Sitter med M & I och gör labbar:(
därför kollar vi på gamla barnprogram för att lätta upp stämmningen lite:)

enjoy!:


Sleep tight!

//E

do you want an imaginary cookie?

Welcome to the Psychiatric Hotline.

-If you are obsessive-compulsive, please press 1 repeatedly.
-If you are co-dependent, please ask someone to press 2.
-If you have multiple personalities, please press 3, 4, 5, and 6.
-If you are paranoid-delusional, we know who you are and what you want. Just stay on the line so we can trace the call.
-If you are schizophrenic, listen carefully and a little voice will tell you which number to press.
-If you are depressed, it doesn't matter which number you press. No one will answer.
-If you are delusional and occasionally hallucinate, please be aware that the thing you are holding on the side of your head is alive and about to bite off your ear.
-If you are an IB student... sorry, that just sucks... we can't help you.


Humor^^
//M

Framad

Helvete, att man inte ska få ha sitt älskade varumärke ifred? Som så många gånger tidigare i historien ser vi hur avundsjukt folk utnyttjar den det går bra för, i detta fall tre harmlösa köttbullar som råkar vara onödigt grymma på att blogga. Det hela började för några timmar sen, jag tänkte inleda min dag vid ett-snåret med lite skräckblandad underhållning, just det, blondinbella. Där stöter jag på ett ovanligt intelligensbefriat inlägg där hon beskriver hur hon sagt till en småbarnsförälder att hon gillar att suga. Av min egen mållöshet ställer jag mig frågan vad fan man svarar på något sånt här. Jag går in på kommentarerna. Ni kan ana min förvåning, kära läsare, när jag ser en kommentar som uppenbart kommer från min gode vän J. Att han hårdbevakar Blondinbella och skriver kommentarer 3 minuter efter att hon skrivit inläggen är visserligen en smula skrämmande men det är inte det som sätter igång mig. Utan tror ni fan inte han skrivit det i vårat namn?! Efter denna smutskastning kommer dom kryddiga köttbullarna aldrig bli vad dom en gång varit. Modfälld och oerhört kränkt frågar jag därför er vad som borde vara ett lämpligt straff för denna kvissling?
//I.

vi tog oss en klar


(Sofias bild)
Så här kul hade jag på Bongo igår. Idag är jag lite bakis och rättar min Extended Essay, underbar kombination det där.

Hur som helst var gårdagen lika kul som jag och S hade hoppats på, eftersom vi hade taggat hela veckan för fredagen och alkohol kunde kvällen blivit mindre bra pga alla förväntingar. Det blev den inte, den blev perfekt:
Jag träffade nytt och gammalt folk, kom fram till att hallonmojito är godare än vanlig mojito, fick skratta åt vissa som var sopor och hade glömmt legg och därför skulle till centrum (nyktra).
Jag firade också körkortstagaren R, men han höll igen av någon anledning... Men det är alltid kul att hänga med honom, nykter lr inte. Fille var där också, men dansarN tog med sig Haggan och drog till cetrum as well.
Kvällen fortskred ivf på Bongo som kvällar där brukar, man träffar folk dricker och röker.
S hade sensorerna på och snappade upp vissa signaler från en vän till en bekant, och utbytte nummer:o
Björn hade dagiskompisar där som visade sig vara trevliga (trots att dom var från Nässjö)
Frammåt natten begav vi oss iväg mot McDonald's för kaffe och ostburgare. Har för mig att jag träffade några jag känner där (alla flockas till fyllekäket) men jag kan inte riktigt komma ihåg vilka...

And that's how it's done! En lyckad utekväll, trots att Ivan inte följde med...:( (dock fanns det en Ivana/Ivona där, och hon fick duga som substitut)
Men det tar vi igen nästa vecka då det är BIG BONGO! Eftersom det är jul har Bongo BIG BONGO två gånger denna månad! så den 19/12 måste alla fira in lovet med mig på Big!

Lovebite

//M

Tjöt!

Hej
ska från och med nu börja ko rek tur läsa mina inn lägg för att visa hur pretantjös jag är och faktiskt platsar i IB gänget och eran vi skriver fint och rätt klubb, trotts att jag tucker  att det  är ine hållet  som räknas...
alla kan ha en dålig dag, tom jag som är så bra...

f.ö suger statistics:(

you all burn in hell 
//M

Lätt som em plätt

Igår var det dax att inviga Knuts utomhustunna för den här vintern. Det var underbart varmt och svettigt, för att inte tala om testosteronfyllt. Jag tycker synd om den stackars kvinna som råkar vara ihop med K och därför vill hänga på vår grabbkväll. Hon störde väl inte oss, men jag tror vi grundligt skadade hennes psykiska hälsa. Det hela började redan när vi hämtade upp henne på väg ut till Trånghalla då vi bytte musiken från Robbie Williams till nåt annat "för att hon inte skulle tro att vi va bögar"...
In addition to this så gjordes det också plättar i kopiösa kvantiteter! Det va svulstigt men gott. På grund utav att några köpte ca 40 ägg för mycket så skulle dessa ägg promt ut och förbrukas, om ni förstår vad jag menar... Det va kul:) (endast äggen skadades under denna räd)

That's all people, vad som bör noteras är att alla var (i princip) nyktra under dessa övningar, vilket iaf jag tycker förtjänar en iloge!

sleep tight<3
//M

C?

När man tar sig en überlång sovmorgon på torsdagar får man tid att skriva CAS (därför bloggar jag)
-Vilket leder mig till min fråga; kan man ha bloggning som Creativity? kanske tom Service, eftersom vi (försöker) roa folk här...?

Frågan är ju dock om man vågar visa bloggen för allas våran älskade A som bevis, då hon säkert skulle ogilla innehållet.
Tål att funderas på.

Fridens liljor
//M

Insikt

jag och Ivan kom fram till en sak just nu:

-We drink only to make you all seem interesting.

//M

RSS 2.0