Ditt huvud i betongväggen...

Mitt huvud under betongkepsen...

Big Bongo gick som planerat, massor med sprit, tobak och trevligt folk. (för att inte tala om observationer och case studies) Det här med för-middag är det nya svarta annars, för att inte tala om hur svart det är med bag in da box. Förutom att det var nästan lite för mycket folk på Bongo va det helt klart lyckat. Vi gick efteråt hem till redaktionen för en mackgrill, hiskeligt fina traditioner man hittar på.

anyways, dagen efter var som sagt inte nådig, men det är smällar men får ta...
Det enda jag kan komma på som var dåligt med Big var att inget skandallöst hände:O vi börjar lägga av oss... Ta det som en uppmaning att bättra på det questionable behaviour.

Dock får man ju reda på saker och ting ändå, även fast man inte observerar dem i första person, och ibland undrar man: vad är det för fel på folk? -i vissa fall måste ju något saknas, annars skulle väl folk inte göra som dom gör...? Eller?
Det känns i vilket fall jävligt bra att veta att jag är så jävla bra, och aldrig gör något dumt eller ogenomtänkt. Det är som sagt svårt att vara ödmjuk när man vet att man är bäst.

Behave!
//M

Viva La Fête

Idag är det dax för Big Bongo. Som vanligt såhär på en lönehelg. Ville bara säga att vi på redaktionen tittar tillbaks på festen vi hade här häromdagen och kan bara hoppas på att kvällens aktiviteter blir hälften så roliga. -för då kommer det bli kul.

Vi här på kryddiga köttbullar hoppas också på vissa favoriter i repriser:

- Att skrydsfolket blir lika glada i hatten som vanligt.

- Att det inte är förjävla kallt.

- Att fyllesamtalen (till alla som inte är 18 år fyllda än) flödar.

- Att det helt enkelt blir kul.


Nu när jag talar om fester och partyn börjar jag osökt att tänka på den underbara filmen "The Party" med Peter Sellers. För att komma riktigt i stämmning delar jag (och youtube) med mig av denna fruktansvärt roliga film om ett party som spårade.


http://www.youtube.com/watch?v=-Z7GYEIoF_k&feature=related

Dock hinner jag inte fixa till det så det blir en Youtuberuta här... Men jag tror ni, trogna läsare, klarar det ändå.

Au Revoir
//M

The pleasures in life

För att fortsätta en positiv trend kommer nu ett blogginlägg för tredje(!) dagen i rad, längre än de flesta aktiviteter lyckats hålla oss underhållna. De rykten att bloggen enbart finns till för att vi inte ska behöva möta den, förvisso bistra och hemska, verkligheten och ta tag i våra studier stämmer alltså inte.
Anyways, vad som kan meddelas är att min käre medarbetare M börjar närma sig klimakteriet och med omätlig förväntan ser fram emot detta viktiga skede i livet. Därför firade vi honom häromdan på redaktionen med tårta, champagne, kött och en liten, liten pinne.
In other news, blev serien Laban idag utröstad till den ärofyllda titeln "Världens roligaste och mest meningsfyllda serie". Detta med motivationen "Med en fyndighet och poäng som saknar motstycke, får Laban oss alla att gång på gång skratta högt". Vi på SpicyMeatballs gratulerar seriens tecknare genom att låta er glädjas av följande stripp:Keep it real // I

Firmafest FFS

Hej bloggen, hej all mina änglar^^

Idag segrade Firmafesten över något annat lag som tydligen skulle vara bra! Ville bara säga det, inte för att ingen kommer undgå att få höra det imorrn...
Annars har dagen vart som alla andra, vi har här på redaktionen kommit fram till att S's foundation kommer ta slut på H&Mm, eftersom det nya svarta på catwalken faktiskt är svart. Och nej, det är inte vi som är rasistiska, det är världens kanske bästa gratistidning Metro som förser oss med denna vishet. Jag bara för det vidare.

För att komma till IB gossip så är PvP en mycket roligare person att prata med när han snackar svenska (inte för att han är tråkig på engelska) men mer, frisläppt i hans uttalanden när han talar modersmålet Smålänska. På tal om detta hävdar lärare B med bestämdhet att han inte hade någon dialekt när han bodde i Vittula jr. Det va först när han flyttade hit som dialekten gjorde sig påminnd, detta indikerar självklart på att identiteten att inte va som alla andra återspeglas i dialekten. Jag förstår honom, vem vill va som alla andra? speciellt när alla talar obegriplig smålänska...?

that's all for today people!
stay tuned!

//P

Gunilla Pontén varslar om poncho som senaste höstmodet

Sent på tisdagen kom modekedjan Gunilla Pontén med beskedet att det alltså, återigen, är ponchon som utgör det mest vitala plagget i höst. Vi på SpicyMeatballs-redaktionen har ringt upp Gunilla Pontén herself för en kommentar:

- Ja, det är väl ungefär som vilket år som helst. Våra kunder vill ha sina jävla ponchos, jag är inte den som tjatar emot.

Ordet poncho kommer från bosniskan och betyder ungefär "borgerligt kulturell och över 55".

/ I.

Din vårta på nästippen

Jag tackar för detta och går utan vidare presentation av mig själv (jag är den något coolare av oss båda) vidare till det första av flertalet återkommande inslag på denna blogg, nämligen the all-knowing, perplexing, complete-rubbish IB-GOSSIP! IB-gossip är vår möjlighet att skriva ner uppdiktade samt fullt autentiska nyheter - avgör själv?- om folk i vår kära sekt, bättre känd som IB. Diverse resuméer av fester, händelser o allmän skörlevnad kommer även att hittas under denna rubrik. Skulle du vara en av dom lyckligt utvalda individer som nämns här ombedes du ta detta som en komplimang eftersom du anses vara värdig att stå med i vår fulländade blogg. Skulle ni trots detta ha några klagomål på bloggen eller dess innehåll ber vi er skriva ner dessa på en lapp och skicka till Göteborgs Kex så blir dom lite förvånade.

Mycket kärlek // I.

Skål och välkommen!

Hej! Välkommna till vår nya blogg!

Det är Vi som behandlar de viktiga sakerna i livet. Så som nyheter, historia, oss och framför allt: skitsnack, som Vi känner för att sätta på pränt. 

I den här bloggen kommer det att skvallras, ljugas och vid tilfällig sinnesförvirring (i vårt fall, ständigt återkommande stadie) även djupare saker disskuteras.

Jag överlämar nu till min käre kollega för att inventera kylskåpet.

//M

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0