Karatebaksmällan

Spicy meatballs fortsätter sin färd mot att succesivt förvandlas till en baksmälleblogg. Bakis-bloggen, ligger det inte jävligt fint i munnen? Vi lämnar detta till kommande projekt. Anyways, tackar vi alla som var där igår för en riktigt schysst kväll, särskilt S och R vars krog-oskuld igår blev tagna. På tal om oskulder, påmindes jag igår om min egna bestulna oskuld som joinade förfesten hemma hos C. Kärt återseende.
Trots en trevlig kväll dock, förgylldes våra liv inte av några större skandaler. Alla dom kryddiga köttbullarna var kraftigt berusade (om inte annat för att visa gott exempel?). Men själva syftet med en skvallerblogg försvinner väl lite om vi inte har andra att skriva om? Skärpning för helvete. I detta tillstånd rörde jag mig iaf så småningom hemåt. Ensam, utmattad och som sagt ganska rund under fötterna blir man lätt lite emotionell. Efter ett antal beklagande fyllesamtal sätter man på Bright Eyes, med en stulen cigg i munnen, o känner att slutet är jävligt nära. Och kvällen är fullbordad.

Simma lugnt
/ I.

Kommentarer
Postat av: sofia

Hmpf, om ni vill ha skandaler fanns det visst ett par från i fredags. Framför allt en som är av IB-intresse. Men de riktiga skandalerna är ju de som det inte är riktigt etiskt att sprida. Fast å andra sidan for ju folk skylla sig själva om de blir kåtbockar på fyllan och inte kan hålla sig inom uppmålade gränser. Heh.

2008-10-12 @ 13:04:35
URL: http://bisounours.blogg.se/
Postat av: I

Och du, sofia, kan vänta dig ett korsförhör på allt man missade på bongo ;)

2008-10-13 @ 17:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0