Ditt huvud i betongväggen...

Mitt huvud under betongkepsen...

Big Bongo gick som planerat, massor med sprit, tobak och trevligt folk. (för att inte tala om observationer och case studies) Det här med för-middag är det nya svarta annars, för att inte tala om hur svart det är med bag in da box. Förutom att det var nästan lite för mycket folk på Bongo va det helt klart lyckat. Vi gick efteråt hem till redaktionen för en mackgrill, hiskeligt fina traditioner man hittar på.

anyways, dagen efter var som sagt inte nådig, men det är smällar men får ta...
Det enda jag kan komma på som var dåligt med Big var att inget skandallöst hände:O vi börjar lägga av oss... Ta det som en uppmaning att bättra på det questionable behaviour.

Dock får man ju reda på saker och ting ändå, även fast man inte observerar dem i första person, och ibland undrar man: vad är det för fel på folk? -i vissa fall måste ju något saknas, annars skulle väl folk inte göra som dom gör...? Eller?
Det känns i vilket fall jävligt bra att veta att jag är så jävla bra, och aldrig gör något dumt eller ogenomtänkt. Det är som sagt svårt att vara ödmjuk när man vet att man är bäst.

Behave!
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0