Firmafest FFS

Hej bloggen, hej all mina änglar^^

Idag segrade Firmafesten över något annat lag som tydligen skulle vara bra! Ville bara säga det, inte för att ingen kommer undgå att få höra det imorrn...
Annars har dagen vart som alla andra, vi har här på redaktionen kommit fram till att S's foundation kommer ta slut på H&Mm, eftersom det nya svarta på catwalken faktiskt är svart. Och nej, det är inte vi som är rasistiska, det är världens kanske bästa gratistidning Metro som förser oss med denna vishet. Jag bara för det vidare.

För att komma till IB gossip så är PvP en mycket roligare person att prata med när han snackar svenska (inte för att han är tråkig på engelska) men mer, frisläppt i hans uttalanden när han talar modersmålet Smålänska. På tal om detta hävdar lärare B med bestämdhet att han inte hade någon dialekt när han bodde i Vittula jr. Det va först när han flyttade hit som dialekten gjorde sig påminnd, detta indikerar självklart på att identiteten att inte va som alla andra återspeglas i dialekten. Jag förstår honom, vem vill va som alla andra? speciellt när alla talar obegriplig smålänska...?

that's all for today people!
stay tuned!

//P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0